Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازده: بیماری بی اشتهایی در صورتی که به موقع درمان نشود، باعث ایجاد اختلالات جسمی جدی نظیر کاهش شدید وزن، کم خونی، به هم ریختن تعادلالکترولیت‌های بدن، مشکلات کلیوی و ... می‌شود. در این مقاله قصد داریم برخی از خوراکی‌های اشتها آور را به شما معرفی کنیم که برای معالجه‌ی بی اشتهایی مفید هستند.

خوراکی‌های اشتها آور
۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آناناس

آناناس برای هضم غذا مناسب است. این میوه اشتها برانگیز بوده و برای افرادی که مشکل بی اشتهایی دارند بسیار مناسب است. آناناس رسیده اسید معده و نفخ را کاهش می‌دهد و از این رو در زمره خوراکی‌های اشتها آور محسوب می‌شود.
۲. سیب
این میوه به طور طبیعی سرشار از انواع مواد مغذی ضروری از قبیل: پروتئین‌ها، ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر است. گفته می‌شود این میوه تسکین‌دهنده‌ی اختلالات گوارشی است و هم‌چنین کلسترول و فشار خون را پایین می‌آورد، میزان قند خون را تثبیت می‌کند و اشتها را زیاد می‌کند. خوردن سیب زرد و پودر برگ آن برای جلوگیری از کم‌اشت‌هایی و افزایش اشتها مفید است.
۳. انار
اگر به دنبال خوراکی خوشمزه‌ای هستید که سبب تحریک اشتهای‌تان شود، انار گزینه‌ی خوبی است به خصوص برای بچه‌ها! می‌توانید قبل از غذا به آن‌ها آب انار بدهید تا از خوردن غذا آن لذت ببرند.

۴. میوه اژد‌ها
ممکن است این بی‌اشت‌هایی به‌دلیل بیماری‌ها یا اختلالات خاصی مانند تب و کم‌خونی باشد. خبر خوب این است که یک میوه خاص می‌تواند میل به خوردن را در شما بازگرداند. میوه اژد‌ها به درمان درد‌های معده کمک‌کرده و بنابراین اشتهای شما را افزایش‌می‌دهد. در راس همه این‌ها، عطر بهشتی آن را شما را اغوا می‌کند.
۵. پرتقال
از پرتقال به طور گسترده برای درمان بیماران مبتلا به بی اشتهایی استفاده می‌شود؛ زیرا این میوه‌ی پرخاصیت می‌تواند سلامت دستگاه گوارش را بهبود ببخشد. هم‌چنین، رایحه‌ی پرتقال می‌تواند افسردگی را درمان کند با آرام کردن اعصاب، سطح استرس را کاهش دهد. هر روز یک لیوان آب پرتقال تازه بنوشید یا چند عدد پرتقال بخورید. هم‌چنین برای بهتر کردن طعم آب پرتقال، می‌توانید مقدار کمی نمک طبیعی، پودر فلفل سیاه و آب لیمو نیز به آن اضافه کنید.
۶. سیر
مصرف سیر از دیگر درمان‌های خانگی موثر برای بی اشتهایی به شمار می‌رود. سیر محرک اشتهای خوبی است که به افزایش ترشح مایعات و پاکسازی دستگاه گوارش بدن کمک می‌کند. یک فنجان آب بردارید و ۳ تا ۴ حبه سیر خرد شده و ریز را در آن بریزید. این ترکیب را برای چند دقیقه بجوشانید و سپس، آن را صاف کنید. اکنون، ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو و مقدار اندکی نمک طبیعی به آن اضافه نمایید. این نوشیدنی را برای چند هفته، روزی دو بار بنوشید.
۷. لیمو ترش
هم‌چنین لیمو ترش نیز باعث تحریک گرسنگی و فروکش تاثیرات خستگی مفرط و تهوع در بدن می‌شود. ۲ قاشق چای خوری آب لیمو ترش را در آب جوش بریزید؛ ۲ تا ۳ غنچه میخک خشک شده را به این محلول اضافه کنید. اجازه دهید این دمنوش به اندازه‌ی دمای معمول اتاق خنک شود. در طول یک هفته، روزی یک بار از این دمنوش بنوشید تا اشتهای‌تان بهتر شود.

۸. چای لیمو زنجبیل
چای لیمو زنجبیل، درد و ناراحتی معده را کم‌می‌کند. زنجبیل و لیموی موجود در چای، احتمال سوزش‌معده و سوء‌هاضمه را کاهش‌می‌دهد. باعث جذب بهتر غذا شده و از آروغ‌زدن و نفخ بعد از خوردن زیاد جلوگیری‌می‌کند و همچنین اشتهای تان را نیز افزایش‌می‌دهد از این رو در زمره خوراکی‌های اشتها آور محسوب می‌شود.
۹. پسته دریایی
اشتهای نامنظم یا بی‌اشت‌هایی در کودکان شایع است. شما می‌توانید این مشکل را با قرار دادن دانه‌های پسته‌ی دریایی در رژیم غذایی‌تان حل کنید. محتوای بالای فاکتور‌های قابض طبیعی در دانه‌های پسته‌ی دریایی توانایی بازگرداندن اشتهای از بین رفته را دارند. متخصصان تغذیه همچنین روی درمان مشکلات اشتها در کودکان با استفاده از منابع طبیعی تاکید دارند. افراد مسن نیز می‌توانند دانه‌های پسته‌ی دریایی را برای نظم دادن به اشتها مصرف کنند.
۱۰. گلپر
استفاده از این گیاه معطر، می‌تواند به جلوگیری از بی‌اشت‌هایی عصبی کمک کند چرا که قادر است اشتها را افزایش بدهد و در زمره خوراکی‌های اشتها آور محسوب می‌شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: درمان بی اشتهایی گلپر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۰۲۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرز تهیه مربای بهارنارنج، مربای خوش عطر فصل بهار 

فراروـ  مربا یکی از خوراکی‌های خوشمزه و پر طرفدار است که از دیرباز روش مناسبی برای نگهداری طولانی مدت میوه بوده است. مربا در سفره صبحانه جایگاه ویژه‌ای دارد که معمولا همراه با کره یا خامه سرو می‌شود. مربا‌ها انواع گوناگونی دارند که از ترکیب شکر با میوه‌های گوناگون تهیه می‌شوند. مربای بهار نارنج یکی از مربا‌های مشهور و خوش عطر و بوی ایرانی است که پخت آن همزمان با فصل بهار و به بار نشستن درخت‌های نارنج رونق می‌گیرد. این مربای خوشمزه بهاری که با شکوفه درخت نارنج تهیه می‌شود، در شهر‌های شمالی و شیراز بسیار پرطرفدار و محبوب است. اما درست کردن این مربای خوشمزه نیاز به رعایت یک سری نکات مهم و فوت و فن‌ها دارد تا بتوانید یک شیشه مربای بهار نارنج حرفه‌ای و خوشمزه درست کنید. اگر دوست دارید این مربای خوشمزه و خوشبو را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با این آموزش ویژه و امتحان شده با ما همراه باشید.

مواد لازم

شکوفه بهار نارنج: نیم کیلو
شکر: یک و نیم کیلو
آب: ۲ لیوان
عرق بهار نارنج: سه چهارم لیوان
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
آب نارنج: نصف لیوان
جوهر لیمو: ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه

برای درست کردن این مربای بهار نارنج حرفه‌ای، ابتدا بهار نارنج‌ها را با آب سرد خوب بشویید تا خاک آن گرفته شود. حالا بهار‌ها را داخل یک قابلمه بریزید و به آن نمک اضافه کنید. قابلمه را به اندازه‌ای از آب پر کنید که روی بهارنارنج‌ها را بگیرد. درب قابلمه را ببندید و اجازه بدهید بهار نارنج همراه با آب ۲۰ دقیقه بجوشد، سپس بهار نارنج را آبکش کنید و دوباره داخل قابلمه بریزید و و قابلمه را از آب پر کنید. این بار هم باید بهار نارنج ۲۰ دقیقه بجوشد. ۵ دقیقه آخر جوش به آن آب نارنج و نوک قاشق جوهر لیمو اضافه کنید، سپس بهار نارنج را آبکش کنید.

در مرحله بعد شکر را همراه با آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید و هم نزنید تا شروع به جوش زدن کند و بعد از این مرحله شربت را هم بزنید تا شهد یکدست شود. وقتی شهد به مرحله‌ای رسید که حالت کش‌دار پیدا کرد، بهار‌ها را به آن اضافه کنید و عرق بهار نارنج را داخل آن بریزید. حالا حرارت را کم کنید و روی درب قابلمه دمکنی بگذارید تا ۱۵ دقیقه بماند. بعد از این مدت زمان درب قابلمه را بردارید و حرارت را زیاد کنید. جوهر لیمو را اضافه کنید و اجازه بدهید مربا ۳ دقیقه دیگر با درب باز بجوشد و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. در آخر دوباره روی درب قابلمه دمکنی بگذارید و اجازه بدهید مربا با دمکنی خنک شود. بعد از اینکه مربا کاملا خنک شد، داخل شیشه‌های خشک و تمیز بریزید و در یخچال یا جای خنک نگهداری کنید.

نکات مهم
۱ ـ اگر دوست دارید به مربای بهار نارنج زعفران بزنید، در مرحله آخر وقتی جوهر لیمو را داخل مربا ریختید، همزمان زعفران دم کرده غلیظ را هم به مربا اضافه کنید.

۲ ـ جوهر لیمو را از دستور پخت این مربا حذف نکنید، در غیر این صورت مربای بهار نارنج شما به مرور زمان شکرک می‌زند.

۳ ـ بعد از اینکه اجاق گاز را خاموش کردید، حتما دوباره درب قابلمه را همراه با دمکنی روی قابلمه مربا بگذارید تا مربا خنک شود. این کار موجب می‌شود گلبرگ‌های بهار نارنج به صورت شکفته باقی بمانند و جمع نشوند.

۴ ـ شیشه‌هایی که برای مربا انتخاب می‌کنید باید حتما خشک و تمیز با در فلزی باشند تا مربا با گذشت زمان کپک نزد.

۵ ـ یکی از راه‌های تشخیص جا افتادن و آماده بودن مربا این است که یک قاشق از شیره مربا را توی یک پیاله یا نعلبکی بریزید و آن را کنار بگذارید تا سرد شود. بعد نعلبکی را بچرخانید، اگر شیره غلیظ بود و به‌راحتی توی ظرف تکان نمی‌خورد؛ یعنی مربای شما جا افتاده و آماده است.

دیگر خبرها

  • طرز تهیه مربای بهارنارنج، مربای خوش عطر فصل بهار 
  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها
  • رتبه دوم هرمزگان در تولید نهال مرکبات در کشور
  • چند تکنیک برای درمان سنگ صفرا؛ بهترین نوشیدنی برای سنگ کیسه صفرا چیست؟
  • بهترین خوراکی‌ها برای جایگزین کردن آن با شیرینی (فیلم)
  • ۵ خوراکی که سلامت دندان را تهدید می‌کند
  • کمبود این ویتامین سبب کاهش وزن می‌شود
  • این علائم نشان دهنده کمبود ویتامین B۱ است
  • کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه