Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیواستارتر تولید شده در یکی از شرکت‌های دانش بنیان داروی جدید دامپزشکی است که موجب تحریک رشد و اشتهاآوری برای دام‌های بزرگ می‌شود.

به گزارش ایسنا، لاله حجازی در خصوص این مکمل گیاهی دامپزشکی گفت: در کارآزمایی بالینی نتایج بسیار خوبی از این دارو به دست آمد و اثبات شد مصرف آن باعث اشتهاآوری و افزایش مصرف خوراک دام می‌شود همچنین این دارو باعث بهبود رشد، ضریب تبدیل و صفات اسکلتی دام نیز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی این بیواستارتر باریج را مقرون به صرفه دانست و اظهار کرد: امروزه اکثرا از آنتی بیوتیک‌ها به عنوان محرک رشد دام استفاده می‌شود که باعث ایجاد مقاومت دام در برابر آنتی بیوتیک‌ها خواهد شد و با مصرف گوشت و شیر حیوان این مقاومت دارویی در بدن انسان نیز ایجاد می‌شود؛ به همین دلیل در سال‌های اخیر داروهای گیاهی در حوزه‌های دامپزشکی رشد بی سابقه‌ای را تجربه کرده است.

حجازی با بیان اینکه گیاهان و ترکیبات فعال در این محصول تاثیر بسیار زیادی در جلوگیری از رشد میکروب‌های بیماری زا، کمک به هضم و جذب مواد مغذی، افزایش اشتها و تقویت سیستم ایمنی دارد، خاطر نشان کرد: این مکمل گیاهی دامپزشکی با فرمولی خاص طراحی شده و باعث افزایش جذب، بهبود اسکور مدفوع در دام همچنین افزایش و بهبود وضعیت سیستم ایمنی شده است.

وی کتان قهوه ای (بَزرَک)، آویشن شیرازی، پونه و رزماری را از گیاهان استفاده شده در این مکمل دانست و یادآور شد: گیاه آویشن با دارا بودن تیمول و کارواکرول به عنوان ضد باکتری، ضد ویروس، آنتی سپتیک، ضد تب، ضد احتقان و ضد التهاب است، همچنین مواد موثره این گیاه موکولیتیک بوده و سبب تسهیل در خروج ترشحات از دستگاه تنفس می‌شود، بنابراین آویشن تاثیر بسیار خوبی بر فعالیت متابولیک فلور دستگاه گوارش دام دارد.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان در خصوص مطالعات انجام شده در زمینه روغن کتان در این بیواستارتر گفت: روغن کتان یکی از غنی‌ترین منابع امگا 3 است که تحقیق های انجام‌شده نشان داده‌ است مصرف اسیدهای چرب در خوراک گوساله‌ها موجب افزایش وزن روزانه، افزایش رشد استخوان، افزایش بازده خوراک و کاهش تعداد روزهای با اسکور نامناسب مدفوع می‌شود، همچنین در مطالعه‌ای استفاده از مکمل‌های اسید بوتیریک، اسیدهای چرب متوسط زنجیر و اسید لینولینک در جیره گوساله‌ها باعث بهبود شاخص‌های سیستم ایمنی شده است.

کارآفرین داروی گیاهی در خصوص تاثیر پونه در برطرف کردن مشکلات روده‌ای گوساله، توضیح داد: پونه به درمان اسهال و بیماری‌های روده‌ای گوساله کمک می‌کند و مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی را برطرف کرده و موجب تقویت معده و دفع صفرا می‌شود، همچنین پونه به دلیل دارا بودن ترکیبات ضد باکتریایی همانند آنتی بیوتیک عمل کرده و ضد انگلی قوی محسوب می‌شود.

حجازی در خصوص گیاه رزماری استفاده شده، اظهار کرد: رزماری یکی از بیشترین مقادیر آنتی اکسیدان را در بین گیاهان دارد و اثر ضد میکروبی وسیع، محافظت از کبد، کاهش درد کولیک، ضد تشنج، کنترل سرفه و بهبود علمکرد کلی حیوان را دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دامپزشكي داروهای گیاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۴۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟

افراد مسن، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می‌کنند، افرادی که درگیر بیماری کم‌خونی همولیتیک خودایمنی هستند و همچنین کسانی که مشکل سوء جذب دارند، بیشتر از دیگران در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، ویتامین B۱۲ یک ویتامین ضروری است که بدن به آن نیاز دارد، اما نمی‌تواند به تنهایی آن را تولید کند، بنابراین باید برای دریافت آن از رژیم غذایی مناسب پیروی شود؛ ویتامین B۱۲ برای تولید DNA بسیار مهم است و نقش کلیدی در تولید گلبول‌های قرمز دارد.

افراد مسن، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می‌کنند، افرادی که درگیر بیماری کم‌خونی همولیتیک خودایمنی هستند و همچنین کسانی که مشکل سو جذب دارند، بیشتر از دیگران در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند، در صورتی که در معرض کمبود این ویتامین قرار دارید، مکمل‌های تجویز شده توسط پزشک را مصرف کنید؛ کمبود ویتامین B۱۲ را نباید نادیده گرفت، زیرا کمبود طولانی مدت آن باعث بروز مشکلات جدی سلامتی می‎‌شود.

علائم مراحل اولیه کمبود ویتامین B۱۲ چیست؟

کمبود خفیف ویتامین B۱۲ ممکن است با علائم خاصی همراه نباشد. با این وجود، رایج‌ترین علائم اولیه آن شامل ضعف، خستگی، از دست دادن اشتها، کاهش وزن بدون دلیل، حالت تهوع، استفراغ، اسهال، افسردگی و تحریک‌پذیری می‌شود.

تأثیرات طولانی‌مدت کمبود ویتامین B۱۲ چیست؟

کمبود ویتامین B۱۲ در طولانی مدت باعث بروز مشکلات سلامتی جدی می‌شود. این موارد شامل بی‌حسی و گزگز دست و پا، از دست دادن بینایی، اختلال شناختی و از دست دادن حافظه می‌‎شود؛ همچنین، ممکن است منجر به احساس گیجی، مشکلات راه رفتن و مشکلات گفتاری شود.

چه غذاهای حاوی ویتامین B۱۲ است؟

گوشت، ماهی، مرغ، تخم‌مرغ و محصولات لبنی به صورت طبیعی سرشار از ویتامین B۱۲ است. هیچ منبع گیاهی دارای ویتامین B۱۲ نیست، بنابراین افرادی که از رژیم‌های غذایی گیاهی پیروی می‎‌کنند، باید از غذاهای غنی شده با ویتامین B۱۲ استفاده کنند؛ افرادی که نمی‌توانند نیاز ویتامین B۱۲ بدن خود را از طریق رژیم غذایی تأمین کنند، لازم است با تجویز پزشک از مکمل‌های این ویتامین استفاده کنند.

کد خبر 750589

دیگر خبرها

  • تحقق هدف گذاری ترانزیتی برنامه هفتم در گرو چیست؟
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • کمبود این ویتامین سبب کاهش وزن می‌شود
  • این علائم نشان دهنده کمبود ویتامین B۱ است
  • کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود
  • ماته؛ چای گیاهی محبوب فوتبالیست‌ها که لاغرتان می‌کند!
  • معلم محرک علم و مولد قدرت است
  • فرمانده سپاه بوشهر: معلم محرک علم و مولد قدرت است